Gör vardagen säkrare och mer produktiv med Apple

 

Se hur du kan säkerställa personlig säkerhet för dina anställda.

Mobila enheter används i allt fler områden, både på jobbet och privat. När viktig information och ”jobb-appar” lever "sida vid sida" med privata meddelanden och foton på våra mobila enheter kan det vara en utmaning att ta hand om både företagets säkerhet och den anställdas integritet. Apples produkter och lösningar har unika funktioner som gör detta enklare för både företaget och de anställda. Det ger en "edge" i en konkurrensutsatt vardag.

 

Ge dina anställda bättre säkerhet och starkare integritet

Som privatperson vill du inte behöva oroa dig för säkerheten på din mobila enhet. De flesta har dock svårt att säkerställa att en app inte missbrukar information från andra appar, oavsett om det är arbetsgivarens data eller din egen personliga information som delas utan din tillåtelse. Här är Apples inbyggda säkerhetslösningar i både iOS och de mobila enheterna helt centralt.

För att på ett bättre sätt skydda användarens integritet är Apples mobila enheter säkra från grunden. Användaren måste aktivt öppna för att dela personuppgifter - både i apparna som är förinstallerade på telefonen och i appar som du laddar ner från App Store. Detta gör det säkert att använda samma app för e-post och kalender både privat och på jobbet, eftersom informationen krypteras sömlöst och hanteras separat. I kombination med Touch ID och Face ID kombineras säkerhet och integritet - unikt, säkert och effektivt.

On Demand Webinar - Techstep Apple

Om du har otur och tappar bort en iPhone kan enheten låsas på distans och känslig information kan raderas innan all data återställs säkert på en ny enhet. För företag med många anställda utanför kontoret blir detta allt viktigare. Techsteps lösningar bidrar också till smidigare processer vid inköp av nya enheter, vid eventuell service och vid återtag av utrustning, så att de mobila enheterna får en lång och hållbar livscykel.

Klicka här för att se vårt on-demand webinar, Apple in Business & Managed Mobility Services,  och lär dig mer om hur Apple och Techstep arbetar för att främja de anställdas integritet och företagets värdefulla data.

Apple Business Manager

Apple underlättar vardagen för IT-avdelningen

Hantering av mobila enheter kan ibland vara en riskfylld aktivitet för IT-avdelningar. När fler och fler anställda behöver tillgång till känslig information för att vara produktiva oavsett var de arbetar blir hantering av data och app-säkerhet kritisk.

iPad och iPhone har solida metoder för att hantera, kryptera och skydda data både i samband med överföring och lagring. De gör detta bland annat med hjälp av en ”sandbox”-teknik, som skapar en isolerad testmiljö där program eller filer kan köras utan att påverka de andra applikationerna. Tillsammans med rättighetshantering i operativsystemet tillåter detta användare att ladda ner, installera och köra appar utan risk för att de används på ett icke auktoriserat sätt.

Apple Business Manager (ABM) gör det enkelt att se till att nya enheter ställs in med rätt säkerhetsfunktioner så att alla anställda kan komma igång snabbt med de appar och innehåll som deras jobb kräver. Techstep har seniorkonsulter med lång erfarenhet och expertis inom både ABM och alla de ledande Unified Endpoint Management-systemen på marknaden, oavsett om det är Microsoft, VMware, Citrix, Jamf, SOTI eller MobileIron.

ima165280

 

Kortare väg till ROI för företaget

I en tid av ”disruption” har företagens förmåga att "avlägsna friktion" också blivit en viktig konkurrensfördel. Företag som kan skapa goda kundupplevelser, effektivare rutiner och optimerade processer, hävdar sig helt enkelt bättre i konkurrensen.

Apples produkter och lösningar inom säkerhet, integritet och effektiv administration av företagets viktiga mobila arbetsverktyg minskar friktionen mellan företagets anställda och IT-avdelningen - och ingen i Norden är bättre positionerad än Techstep för att hjälpa din organisation att implementera Apples teknologi.

Vi kan hjälpa till med planeringen som krävs för att få ut det mesta av omstruktureringen, vi kan bidra till distributionen och implementering av all utrustning, och vi kan tillhandahålla finansiering som minskar det ekonomiska avtrycket som är förknippat med att genomföra projektet.

Vår kompetens och erfarenhet inom Techstep av att använda Apple på jobbet säkerställer den kortaste, mest ekonomiska vägen till att använda mobila enheter på ett säkert och produktivitetshöjande sätt. Kontakta oss idag för att diskutera hur detta skulle kunna planeras i praktiken.

 

Vill du veta mer om Apple in Business?

Läs mer om Apple in Business på vår blogg

Skapa den mobila arbetsplatsen tillsammans med Techstep och Apple.

Tillsammans hittar vi de lösningar som passar din verksamhet bäst.