Unified Endpoint Management

Använder medarbetare i ditt företag surfplattor och mobiltelefoner för mer än bara samtal och e-post under arbetstid? En central administrering av operativsystem och appar ger ökad effektivitet och bättre säkerhet.

En plattform för alla typer av mobila enheter

Historiskt har det kallats Mobile Device Management (MDM) för att hantera mobiler och plattor i sin enklaste form. När mer avancerade lösningar kring appar, kommunikation och integrationer började tillkomma utöver enhetshantering i plattformarna så myntades begreppet Enterprise Mobility Management (EMM).

I takt med att Microsoft, Apple och Google började utveckla sina operativsystem för PC, Mac och Chromebooks så kan även dessa klienter hanteras på ett nytt och mer modernt sätt i dessa plattformar. I och med att fler typer av "endpoints" hanteras på liknande sätt som mobiler och plattor så har nu begreppet Unified Endpoint Management (UEM) blivit det nya namnet för dessa plattformar.

End-user

Starka partnerskap med ledande UEM-aktörer

Vi erbjuder idag teknologi och erfarenhet från ledande aktörer på marknaden, för du ska kunna få den bästa plattformen för mobilitet att utveckla din verksamhet i från. Techstep är idag partner med följande UEM-leverantörer:

  • Citrix
  • IBM
  • BlackBerry
  • SOTI

Vill du få grepp om företagets mobila säkerhet?

Kraftfulla funktioner i en UEM-lösning

Uppstart

Effektiv uppstart

Snabbare och enklare uppstart av mobiler/plattor för användarna genom koppling mot enhetsprogram från Apple, Google och Samsung.

Instagram@10x

Appar

Installera applikationer och webblänkar (WebClips) direkt till mobiler och plattor.

Mail@10x

E-post

Automatisk konfiguration av e-post och WiFi.                                                   

Desktop@10x

Rapportering

Rapporter och överblick över alla klienter
(PC, Mac, mobiler och plattor).                                                                              

iPad@10x

Intern Appstore

Intern App Store för företagets appar.                                                                                                                                         

Integration@10x

Separerad data

Separera appar och data för att särskilja företag och privat del.                                                                

Security@10x

Kryptering

Säkerhet i form av aktivering av kryptering, låskod och funktioner hur företagsdata får hanteras av appar samt fjärr-radering av företagsdata.

Menu@10x

GDPR

Funktioner för att stödja verksamheten att vara GDPR-kompatibel.           

Säkerhet och användarupplevelse 

Användarupplevelse och säkerhet är A och O när det handlar om mobila klienter som kommer dominera på den digitala arbetsplatsen. På Techstep har vi lång erfarenhet av att effektivisera och öka användarvänligheten samtidigt som vi förenklar för slutanvändare. I dagens värld med många olika applikationer önskar inte slutanvändarna att behöva ange sitt lösenord gång på gång, i olika applikationer och potentiellt med olika kontouppgifter, lösenord och inloggningsrutiner. Kanske har du även behov för delade enheter där det även är kritiskt att slutanvändare alltid loggas ut korrekt efter varje skift? Vill du säkra och effektivisera åtkomst till intranät, e-post, applikationer och molntjänster? Låt oss visa hur du kan bli av med lösenordet för gott och samtidigt öka säkerheten drastiskt.

Vi på Techstep samarbetar med de ledande leverantörerna inom mobilitet, säkerhet och identitet och kan hitta den bästa lösningen efter just dina förutsättningar, lagkrav och säkerhetsregler.

Making Work Mobile

Ta nästa steg med företagets mobila säkerheten idag!

Vi hjälper dig att säkra appar, enheter och data, så att dina medarbetare kan arbeta oavsett tid, plats eller mobil enhet.