Mobilitetsforum 2021

Join the deskless revolution 
21. oktober |  Kl 09:00-11:00 | Online event 

Join the deskless revolution!

När företag - oavsett bransch eller storlek - aktivt måste förhålla sig till ökad användning av teknik för att lyckas, ställs både chefer och anställda inför nya utmaningar.
Baserat på utvecklingstrender och erfarenheter från det senaste året, tittar vi närmare på vad som krävs för att öka konkurrenskraften i kampen om kunderna och morgondagens medarbetare i framtidens mobila arbetsliv.

Övergripande agenda för dagen

Del 1: I framtiden är alla företag IT-företag. Hur ska vi hantera det? Är vi redo för förändring? Och i vilken utsträckning har det senaste året gett oss en inblick i framtiden? Makrobild och trender: Företagsledare och experter delar erfarenheter och sina tankar om framtiden.

  • Kimberly Mathiesen (General Manager, Microsoft) - Vad betyder det egentligen att vi först och främst är IT-företag? Hur kommer det se ut och varför är det så viktigt?
  • Eivind Roald (Partner, QNTM) - Det startar hos styrelsen och ledningen, men är de kapabla?
  • Øystein Søreide (Adm. dir, Abelia) - Vad gör företag nu? Vilka åtgärder ser branschorganisationerna? Och hur är det med myndigheterna?

Del 2: Vem, vad, hur? - Framgångsrika företag som visar vägen med hjälp av Managed Mobility Services. Kundcase, insikter och inspiration.

  • Postnord - hur en av nordens största koncerner gjorde sina medarbetare mer effektiva
  • Aker Biomarine - gröna alternativ som ger långsiktiga resultat
  • Sjukhuset i Vestfold - hur enkla åtgärder förbättrar både patienters och medarbetares vardag
  • CEVT - när mobila IT-lösningar förändrar företagets affärsmetoder och blir en konkurrenskraftig verktyg.

Del 3: När IT-investeringar, kundnöjdhet och nöjda medarbetare blir en och samma sak. Konkreta verktyg och metoder för implementering. Vi lanserar Techsteps nya MasterClass-serie för Managed Mobility Services.

Eivind Roald

Eivind Roald

CEO
QNTM Group

 

Kimberly Mathiesen

Kimberly Mathiesen

General Manager
Microsoft

 

Øystein Søreide

Øystein Søreide

VD
Abelia

Working mobile
"Work at a desk because you choose to. Not because you have to"

Återblickar från Mobilitetsforum 2020

Se höjdpunkter från 2020

Ta del av erfarenheterna från toppchefer i DNB och DNV GL, inspiration från Silvija Seres och ett antal tips om hur ditt företag konkret kan komma igång med digitalisering (Norska)

Mobil vardag på USBL

Vad betyder digitalisering för Usbl. Hör James berätta om hur de ser fördelarna med att förenkla arbetsdagen för anställda. Hur man använder mobila enheter under arbetsdagen som ett effektivt arbetsverktyg. (Norska)

Managed Mobility Services

Se intervjun med Åge Spets, IT-chef på Redningsselskap och Erik Haugen, CCO Techstep, som belyser Managed Mobility Services och hur man använder mobil teknologi för att rädda liv till havs. (Norska)

Anmäl dig idag!

Framtidens arbetsplats är flexibel och mobil. Arbete kommer i allt större utsträckning definieras utifrån vad du gör, inte varifrån du gör det. 

Anmäl dig till Mobilitetsforum och lär dig mer om hur du säkrar högre konkurrenskraft i kampen om kunderna och de rätta anställda i framtidens mobila arbetsliv.

Web_logo_partner_MF

 

Samsung_500x220

 

vmware_500x220