Mobilitetsforum 2021

Join the deskless revolution 
21. oktober |  Kl 09:00-11:00 | Online event 

Join the deskless revolution!

När företag - oavsett bransch eller storlek - aktivt måste förhålla sig till ökad användning av teknik för att lyckas, ställs både chefer och anställda inför nya utmaningar.
Baserat på utvecklingstrender och erfarenheter från det senaste året, tittar vi närmare på vad som krävs för att öka konkurrenskraften i kampen om kunderna och morgondagens medarbetare i framtidens mobila arbetsliv.

Övergripande agenda för dagen

Del 1: I framtiden är alla företag IT-företag. Hur ska vi hantera det? Är vi redo att genomföra förändringen? Och i vilken utsträckning har det senaste året verkligen gett oss en smak av framtiden?
Makrobild och trender. Företagsledare och experter delar erfarenheter och visar sin agenda för framtiden.

Del 2: Vem, vad, hur? - Framgångsrika företag som visar vägen med hjälp av Managed Mobility Services. Kund-case, insikter och inspiration.

Del 3: När IT-investeringar, kundnöjdhet och nöjda medarbetare blir en och samma sak.
Konkreta verktyg och metoder för implementering. Vi lanserar Techsteps nya MasterClass-serie för Managed Mobility Services.

Mobil arbetsplats med Samsung surfplatta
"Work at a desk because you choose to. Not because you have to"

Återblickar från Mobilitetsforum 2020

Se höjdpunkter från 2020

Ta del av erfarenheterna från toppchefer i DNB och DNV GL, inspiration från Silvija Seres och ett antal tips om hur ditt företag konkret kan komma igång med digitalisering (Norska)

Mobil vardag på USBL

Vad betyder digitalisering för Usbl. Hör James berätta om hur de ser fördelarna med att förenkla arbetsdagen för anställda. Hur man använder mobila enheter under arbetsdagen som ett effektivt arbetsverktyg. (Norska)

Managed Mobility Services

Se intervjun med Åge Spets, IT-chef på Redningsselskap och Erik Haugen, CCO Techstep, som belyser Managed Mobility Services och hur man använder mobil teknologi för att rädda liv till havs. (Norska)

Anmäl dig idag!

Så ser vi till att du löpande får de senaste uppdateringarna om Mobilitetsforum 2021 och dess agenda, talare och partner.