Mobil säkerhet oavsett var
du befinner dig.

Skydda din organisation med Lookout, ledande inom mobil säkerhet.

Lookout-MTD

Mobil säkerhet för den mobila medarbetaren

Den breda användningen av smartphones och surfplattor har skapat nya och oändligt många sätt för cyberbrottslingar att övertyga dig att frivilligt använda din mobila enhet för deras olagliga ändamål. Den vanligaste starten på en cyberattack är en phishing-länk och de mobila enheterna har gjort det lättare att få mobila användare att bli ett offer i en attack.

Vill du veta mer om Lookout och MTD (Mobile Threat Defense)?

Mobile Endpoint Security

Lösningar för mobila medarbetare. Tillhandahåller en omfattande och kontinuerlig riskbedömning av iOS- och Android-enheter för att skydda mot app-, enhets- och nätverksbaserade hot. ”Lookout Continuous Conditional Access” möjliggör kontinuerlig monitorering av mobila enheternas hälsa, identitet och kontext. Med kontinuerliga riskbedömningar skyddar Lookout aktivt anslutna enheter och kan på så sätt stoppa data-åtkomst så snart en risk upptäcks.

  • Kontinuerlig bedömning av mobila risker
  • Utökad säkerhetspolicy till mobila enheter
  • Sömlös integration med SIEM, EMM, IDP och säkra containrar

Phishing och dataskydd

Ligg steget före de mobila hoten. Skydda dina slutanvändare från nya och förfinade phishing-attacker som sträcker sig utanför dina befintliga säkerhetslösningar. Med Lookout kan företaget kontrollerar utgående webbtrafik  på den mobila enheten utan att kränka den personliga integriteten. Blockera åtkomst till skadliga länkar för både företags- och personliga e-post-klienter, SMS, meddelanden och andra appar på enheten. Lösningen är tillgängligt för alla Mobile Endpoint Security-kunder.

  • Förhindra exponering för skadligt innehåll i realtid
  • Stoppa skadliga webbadresser från att samla in användaruppgifter
  • Stoppa angrepp från att komma åt företagets infrastruktur och data

App-säkerhet

Lösning för att säkra konsument-appar. Lookout App Defense använder kraften i ”Lookout Security Cloud” för att erbjuda den säkraste och enklaste lösningen för att skydda individer och organisationer från dataläckage när man använder populära konsument-appar.

  • Skyddar proaktivt företagsdata med omedelbar riskbaserad autentisering
  • Ger ett omfattande skydd mot hot utan krav på app-uppdateringar
  • Erbjuder kraften av en mogen lösning som redan har distribuerats till över 170 miljoner enheter världen över

Techstep - Lookout

Lookout gör det möjligt för företag och medarbetare att skydda sina data och garantera en säker uppkoppling utan att inkräkta på integritet eller säkerhet. Deras plattform använder artificiell intelligens för att analysera data från mer än 180 miljoner enheter och över 100 miljoner appar för att skydda verksamheter från hela spektrumet av mobila säkerhetsrisker. På detta sätt kan Lookout erbjuda en modern MTD-lösning (Mobile Threat Defense) med det mest omfattande skyddet för hot mot mobila enheter, nätverk, appar och nätfiske utan att röra dina data.

Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett säkrare mobilt kontor!