Dico Connect

En smart och molnbaserad växeltjänst som tar ett helhetsgrepp
om det moderna företagets telefoni.

Vill du veta mer om vår molnbaserade växel Dico Connect?

Dico Softphone

Att lyfta luren, 
är ett minne blott

Softphone gör både intern och extern kommunikation enklare. Du ser alltid om kollegorna är tillgängliga eller inte och kan på så sätt bemöta de som kontaktar er mycket effektivt och professionellt. De smarta funktionerna stärker det interna samarbetet på företaget och gör vardagen lite enklare och roligare.

Dico Mobil

Ta med dig växeln,
var du än är!

Med Dico Mobil kan du hantera din anknytning och dina växelfunktioner direkt via appen. Du skapar enkelt genvägar till dina favorithänvisningar och kan se dina kollegors hänvisning och linjestatus. Något som ger dig bättre möjlighet att avgöra när och hur du ska koppla vidare samtal från kunder.

Dico-Webinar

Self Service Portal

Nyfiken på vad man kan göra i den nya Self-service-portalen? Delta på vårt webinar och ta del av funktioner och möjligheter som effektivisera vardagen för administratörer och ökar den interna och externa kommunikationen.

Datum: 2 april   |   Tid: 09:00

Läs mer och anmäl dig

En operatörsoberoende kommunikationstjänst

Techstep har ett tätt samarbete med alla de stora operatörerna och har sedan många år varit en av operatörernas viktigaste partner. Både Techstep som företag och Dico som tjänst är operatörsoberoende, vilket innebär att tjänsten kan integreras mot alla operatörer som finns på svenska marknaden. På detta sätt kan ni alltid säkerställa att ni får rätt funktionalitet och med rätt pris. Ni kan t.o.m. blanda olika operatörer i Dico. Vi lägger ingen värdering i ert val av operatör men vi sticker gärna ut hakan i våra rekommendationer för att ge er bästa funktionalitet till bästa pris.

Företag som använder Dico Connect får ovärderlig hjälp och rådgivning avseende administration av operatörstjänster, vi jobbar som ett oberoende bollplank och optimerar och följer upp tillsammans med er kontinuerligt. Det är vad vi kallar ett partnerskap och för er om ni önskar en samlad kontaktyta för all er telefoni.

Ring direkt från datorn

Hämta den senaste versionen av Dico Connect Softphone
och ring direkt från datorn!

 

PC-klient   | Mac-klient 

Vill du flytta din företags- och växeltelefoni till molnet?

Kontakta oss så hjälper vi dig att förenkla kommunikationen både internt och externt.