Nästa generations mobila säkerhets­lösning.

Med MobileIron UEM (Unified Endpoint Management), suddar du ut det traditionella kontorets gränser och växer kreativiteten med hjälp av det mobila och digitala kontoret.

Techstep - MobileIron - UEM

UEM - Grunden för den säkra och mobila arbetsplatsen

MobileIron Unified Endpoint Management (UEM) utgör grunden för branschens första mobilcentrerade, "Zero Trust"-ramverk. MobileIron UEM fokuserar på den mobila säkerheten i ditt företag med hjälp av tekniker som "Zero Sign On", användar- och enhetens-autentisering, multifaktorautentisering (MFA) och mobile threat defense (MTD).

Vill du veta mer om MobileIron UEM?

4 steg för att arbeta med 
"Zero Trust" i verksamheten

Simplify@10x

Aktivera

Mobila enheter åt användarna med förkonfigurerade appar, profiler och policys. Unified Endpoint Management är grunden för att uppnå en mobil-centrerad, ”Zero Trust”-säkerhet i verksamheten.

Delivery

Konfigurera

Med fokus på det större perspektivet: verifiera användaren, status på den mobila enheten, säkerhet i appar, nätverkstyp, befintliga hot och andra risker. Denna åtkomstkontroll är grunden i ”Zero Trust”-modellen.

Ai Chat

Tvingande
säkerhetspolicyer

Med löpande övervakning ger dig kontroll på alla typer av förändringar i de mobila enheterna. Vid tecken på hot aktiveras policies för att minska risken för spridning genom att exempelvis sätta mobila enheter i ”karantän”.

Health

Skydda data


Med toppmodern kryptering och övervakningssystem för att upptäcka attacker på enheter, appar och nätverk. Oavsett om du är på kontoret eller på resande fot.

Skippa lösenordet med säker och enkel autentisering

Släpp loss produktiviteten med dina mobila enheter och ge användarna tillgång till företagets tjänster, oavsett tid, plats eller mobil enhet – och utan ett enda lösenord. Med MobileIron Access ritas kartan om för hur vi arbetar med lösenord och teknologin stavas "Zero Sign On".

Läs mer

Den mobila arbetsplatsen
med utgångspunkt
från Zero Trust

Vad krävs av en organisation för att leva upp till begreppet ”Zero Trust” och på riktigt leverera den mobila arbetsplatsen? Titta på filmen och ta ett första steg mot nästa generations mobila säkerhetslösningar.

Titta på webinaret

 

Techstep - MobileIron - wp-photo

 

Vill du veta mer, eller helt enkelt få en live-demo av MobileIron?

Många funderar på hur man på bästa sätt kan säkra sina appar och data. Långt ifrån alla är redo för att på egen hand utvärdera vilka UEM-lösningar som passar organisationen bäst. Med lång erfarenhet och Nordens högst certifierade MobileIron-konsulter, hjälper vi dagligen stora företag och organisationer att öka säkerheten och förverkliga det mobila kontoret.

Kontakta oss, så hjälper vi dig att komma igång med nästa generations mobila säkerhetssystem.