Kontoret ska vara smart, säkert och mobilt!

Med Samsung Enterprise Edition-smartphones, levererar ni det mobila kontoret enkelt, säkert och skräddarsytt efter den enskilda användarens behov.

Fokusera på ditt företag

Knox Suite hjälper företag att managera mobila enheter i organisationen, vilket gör att fokus istället kan läggas på andra delar av verksamheten. Knox Suite eliminerar administrationen av företagets Samsung-enheter, såsom enheternas säkerhet och hanteringen av enhetens totala livscykel. Samsung Knox helt enkelt hjälper helt enkelt företag med den problematik som ofta medföljer när man arbetar inom en verksamhet med digitala verktyg.

Samsung Knox Platform

Samsung Knox Mobile Enrollment

Samsung Knox Configure

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5435996/Partner-Samsung/Galaxy%20S21%205G.png

3 steg för en mobil arbetsplats

Secure/Säkra

Knox Secure hjälper företag att skydda sina Samsung-enheter med hjälp av en molnbaserad säkerhetsplattform med avancerade säkerhetsfunktioner. Knox Secure innebär att Samsung-enheterna är fullständigt skyddade mot intrång, skadlig kod och utomstående hot genom att företagets IT-administratörer har möjlighet att hantera och konfigurera enhetens inställningar. Smidigt och säkert för både användare och företag.   

Deploy/Implementera

Knox Deploy hjälper företag att på ett säkert och smidigt sätt hantera installation och konfiguration av de anställdas Samsung-enheter. Utan handpåläggning kan IT-avdelningen genom Knox Mobile Enrollment skräddarsy varje enhet och sedan skicka till användaren. När Samsung-telefonen sedan packas upp ur sin kartong är den redo att användas, redan anpassad efter användarens önskemål och behov. 

Manage/Hantera

Knox Manage hjälper företag med överblicka och kontrollera alla Samsung-enheter - och dess livscykler. Knox Manage ger företag möjligheten hantera Samsung-enheterna mer effektivt och flexibelt. Samsung Manage hjälper således ditt företag att spara resurser i form av administrativt arbete, genom att erbjuda en överskådlig bild av hur och var i verksamheten som Samsung-enheterna används.

Alla kan scanna & öka effektiviteten

Allt fler företag söker efter helhetslösningar för att hantera verksamhetens mobila enheter och tillhörande system och lösningar. Ytterligare ett steg mot att använda en mer komplett lösning är Samsung Knox Capture - en ny scanningslösning i appformat, utvecklad för företag som vill använda mobila enheter och scanning i ett. Här tittar vi närmare på Knox Capture och hur företag kan dra nytta av lösningen.

Läs mer

Samsung DeX

Hur mobil är du i ditt arbete?

Mobilitet och möjlighet till flexibilitet i arbetet har aldrig varit så viktigt som idag. Det är viktigt för den anställde och en framgångsfaktor för företag som inte vill bli omsprungna av snabbare, mer mobila konkurrenter. 

Trots den senaste tidens kraftigt ökade hemarbete är det fortfarande många som förknippar distansarbete med att arbeta på sin laptop och tänker att de då jobbar mobilt. Men det är egentligen inte så smidigt att släpa med sig dator, laddsladd och övriga tillbehör varje gång du ska lämna hemmet och jobba någon annanstans. Så, hur mobil är du i ditt arbete?

Hur mobil är du?

Säkra och smarta mobila företagsenheter

Samsung Knox gör att användandet av företagets Samsung-telefoner sker på ett säkert och smart sätt genom dess molnbaserade plattform. Med Knox kan du vara säker på att företagets Samsung-mobiler inte manipuleras, då Knox Mobile Enrollment hanterar enheterna från och med uppstartsfasen via implementerade EMM-tjänster.

Genom Knox Mobile Enrollment effektiviseras även uppstarten av mobila enheter, på ett säkert och användarvänligt sätt, vilket minskar extraarbete för IT-avdelningen och slutanvändaren.

Läs mer om Samsung Mobile Enrollment

Fördelar för både användare och IT
med Samsung Knox Platform

Knox-platform-1

Knox Platform

Knox Platform for Enterprise möjliggör för IT-administratörer att skydda data på både hårdvaru- och programvarunivå, vilket eliminerar risken för att tappa kontrollen över företagets Samsung-enheter.

Configure-1

Configure

Knox Configure möjliggör en enkel och effektiv fjärrkonfiguration för aktivering av företagets upprättade och profilerade Samsung-enheter. Samsung Configure är till för att skapa en välfungerande användarupplevelse, både för IT-avdelningen och slutanvändaren.

Mobile-Enrollment-1

Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment tillåter IT-administratörer att registrera och hantera större volymer av Samsung-enheter inom företaget, utan att det krävs ytterligare resurser för IMEI-hantering och verifiering.

Manage-1

Manage

Knox Manage är ett användarvänligt EMM-system för att IT-administratörer ska kunna övervaka och hantera företags Samsung-enheter. Med Knox Manage får företag full kontroll över Samsung-enheternas livscykler samtidigt som enheterna får ett säkert skydd av den molnbaserade plattformen.

ANDROID-OS-1

Android OS

Säkrad data med Android OS. 2,7 miljoner appar att välja bland och ett gränssnitt som är enkelt att göra ändringar i - så att det matchar perfekt med användarens behov, preferenser och krav.

E-FOTA-1

E-FOTA

Knox E-FOTA (Enterprise Firmware-Over-The-Air) är funktionen som tillåter organisationer att fjärrstyra firmware-versioner av Samsung-enheter inom företaget. Knox E-FOTA gör att företaget kan kostnadseffektivisera genom att se till att alla Samsung-enheter ständigt uppdateras - utan att behöva interagera med slutanvändaren. 

                                                               

Techstep Webinar - Knox Configure

Enterprise Edition för det mobila kontoret

Boka live-demo av Knox Mobile Enrollment.

Lär dig mer om hur du kan förenkla och framförallt effektivisera hanteringen av ditt  företagets smarta enheter. På en live-demo visar vi dig steg för steg hur det fungerar när man aktiverar mobiltelefoner och surfplattor via Samsung Knox Mobile Enrollment.