Techstep - On demand

Apple in business & Managed Mobility Services

Att värna den personliga integriteten i en tid där valutan stavas DATA.

Idag använder vi våra mobiler till nästan allt vi gör, både hemma och på jobbet. Vårt användande skapar stora mängder data som hjälper oss att fatta bättre beslut samtidigt som vi vårdar våra minnen och relationer.

Men vad händer egentligen med den personliga  integriteten och datan när man använder en tjänstetelefon för privat bruk? Ger jag som användare arbetsgivaren rätten att se mina privata foton, SMS eller mina kommentarer och data i populära appar? 

Vi har i detta webinar valt att tittat närmare på begreppet Managed Mobility Services och vad det egentligen betyder att, som Apple säger "Putting privacy front and center", d.v.s. att värna den personliga integriteten och samla så lite data som möjligt, i en tid när allt fler väljer att öka lagringen av personlig data.

Registrera dig nu och ta del av hur du med hjälp av Managed Mobility Services från Techstep och Apples säkra enheter kan värna den personliga integriteten samtidigt som du skyddar företagsdata och ger medarbetarna möjlighet att öka sin produktivitet.

På detta webinar lär du dig mer om:

  • Managed Mobility Services från Techstep  och fem viktiga områden för den moderna verksamheten.
  • Putting privacy front and center -att värna den personlig integriteten  
  • De fyra "hörnstenarna" som ligger till grund för Apple arbete med integritet.
  • Hur valet av tillverkare kan påverka möjligheten till personlig integritet 

Föredragshållare

Fredrik Larsson

 

Pär Andersson

 

Fredrik Larsson
Solution Architect

Pär Andersson
Marketing Manager