Varför välja Apple på jobbet?

Moderna arbetsverktyg måste kunna följa den moderna medarbetare ut från det traditionella kontoret och in i den moderna och flexibla arbetsplatsen, oavsett var den befinner sig. Apple-enheter levererade som en tjänst från Techstep ger ditt företag lägre kostnader, förenklad administration och en mer hållbar miljönpåverkan.

Så förenklar du vardagen med
Apple Business Manager &
Managed Mobility Services

 

 

 

Utrustningen som möter framtiden

När världen och arbetslivet förändras snabbt ställs nya krav på den utrustning som behövs för att anställda ska kunna lösa sina uppgifter flexibelt och effektivt var de än befinner sig.

Med Apples unika produkter och lösningar kan arbetet börja på en Mac och sluta på en iPad eller iPhone. Sömlöshet och produktivitet står alltid i centrum. Säkerhet och säker hantering av anställdas personliga data är en självklarhet och inbyggd funktionalitet i all utrustning. Om ditt företag väljer enheter, applikationer och tjänster från Apple med en lång hållbar livscykel är dina anställda utrustade för att möta framtidens mobila arbetsdag.

Kontakta oss om Apple

Fördelarna med att köpa Apple på rätt sätt

Vad ska företaget tänka på när man köper mobila tjänster och nya enheter till sina anställda? Vi har tittat närmare på tre områden som blir allt viktigare att beakta: Ekonomi, miljö och hållbarhet. I vårt blogginlägg om varför man ska köpa mobiltet som en tjänst ger vi dig svar på vad du kommer att kunna uppnå genom att välja ett sådant tillvägagångssätt ur ett ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

Lär dig mer

Välkommen till ett
on-demand-webinar

Apple i Business och Managed Mobility Services är nära kopplade. På vårt webinar kan du lära dig mer om hur företagets mobila enheter kan hanteras effektivt, samtidigt som säkerheten och de anställdas personliga informationen på de mobila enheterna tas väl hand om. Ett av våra viktigaste mål för att erbjuda mobilitet som en tjänst är att säkerställa effektiv, säker och hållbar användning av utrustningen, vilket kommer att göra arbetsdagen för dagens och framtida "deskless workers" mer produktiva.

Få tillgång till webinaret

Verktyget ingen Apple-administratör bör vara utan.

Apple Business Manager gör livet enklare för alla företag som utrustar sina anställda med Apple-enheter.

I vårt blogginlägg om Apple Business Manager förklarar Mats Olsson på Techstep om fördelarna det ger - och varför det är så viktigt att konfigurera lösningen rätt från början.

Läs mer

Hur mycket kan du spara på att hyra företagets Apple-enheter?

Har du också funderat på vad det är för skillnad på att köpa och hyra mobila enheter? Testa vår kalkylator och se hur du kan spara pengar och göra skillnad för miljön, på en och samma gång.

Testa kalkylatorn nu

Läs mer om Techstep och Apple på vår partnersida

Läs mer på vår blogg

Kontakta oss

Leverera den mobila arbetsplatsen tillsammans med Techstep och Apple.