Modern Management

Den moderna arbetsplatsen 
sätter användaren i fokus!

Techstep & Apple-webinar

Datum: 28 januari   Tid: 09:00-09:45

Modern management

Modern ManagementIdag är kombinationen av smarta verktyg, säkra plattformar och en god användarupplevelse avgörande för att attrahera en ny generation av medarbetare och samtidigt bygga det moderna och mobila kontoret.


Gränsen mellan säkerhet och integritet på mobila enheter hårfin och medarbetarna förutsätter att arbetsgivarna inte spionerar på deras data när de använder privata profiler på tjänstetelefonen. Men i takt med att den mobila mognadsgraden ökar bland medarbetarna ställs det allt högra krav på arbetsgivarna. Förväntningarna är höga och möjligheten till personligt användande och val av verktyg ligger högt på agendan.

Hur gör man då för att ge användarna mer frihet, ökad säkerhet och en riktigt god användarupplevelse när många idag jobbar hemifrån? Vad krävs för att öka företagets mobila mognadsgrad så att man kan hålla jämna steg med den snabba utvecklingen och nästa generations medarbetare?

Delta på vår webinar ”Modern Management” och lär dig mer hur du kan modernisera både IT-organisation och verksamhet genom att anpassa dina processer efter användaren.

Några rubriker vi kommer att beröra under webinaret:

  • Smart och effektiv hantering av mobila enheter. Så hanterar du säkerhet och integritet utan att äventyra användarupplevelsen
  • M1, lyft det mobila kontoret till en ny nivå med iPhone, iPad och mac
  • Mobil mognad, så sätter du användare och miljö i fokus

Webinaret riktar sig till dig i som arbetar i beslutsfattande position.

 


Föredragshållare

David Smolak

Kjell kopi

Michael Anderberg-0

David Smolak
Apple

Kjell Eilertsen
Techstep

Michael
Anderberg
Apple 

Boka din plats idag

Så kan du lära dig mer om hur den moderna arbetsplatsen sätter användaren i fokus!