Zoom Cloud Meetings

Molnlösning för det mobila och digitala mötet.
Anpassat för både stora och små möten.

Webbkonferenser med hög kvalitet

Se till att alltid erbjuda din kunder, kollegor och partner digitala möte med bästa kvalitet.
Zoom Cloud Meetings kombinerar användarvänlighet med bästa ljud- och bild-kvalitet vilket skapar en fantastiks användarupplevelse. Något som både Gartner-gruppen och användartester över hela världen kan intyga.

Webbmöten


Oavsett om det är 1 eller 1000 deltagare kan du hålla möten med HD-kvalitet. Det är enkelt att dela skärmen och samarbeta med flertalet deltagare samtidigt. Genom att integrera Zoom med Outlook kan du skapa och starta möten direkt från Outlook-klienten. Alla Zoom-möten är krypterade och har möjlighet till lösenordsskydd, väntrum och vänta-funktion. Möten kan spelas in och lagras dirket i molnet eller lokalt.

Titta på filmen - Zoom Meetings

Webinar 

Håll ett webinar med upp till 10 000 deltagare med HD-ljud och video. Du kan också streama ditt webinar live på t.ex. YouTube och Facebook.

Presentatören har full kontroll i ett enkelt gränssnitt vilket möjliggör att man kan fokusera på presentation och innehåll. Genom att integrera Zoom mot ditt CRM-system förenklar du uppföljningen av deltagarna på webinaret. Om du behöver hjälp med riktigt storskaliga möten hjälper Techstep och Zoom dig även med det.

Titta på filmen - Zoom Webinars

Konferensrum

Zoom Room är en interaktiv lösning för det digitala mötesrummet med användarvänlighet i fokus. Med ett klick kan du enkelt ansluta trådlöst från din Mac, PC eller mobila enhet.

Bjud in dina deltagare till ett HD-videomöte där du delar innehåll och använder whiteboard-funktionen - även på webbkonferenser. Om du redan har ett konferensrumssystem kan du enkelt ansluta till Zoom-webbkonferenser via SIP eller H.323.

Titta på filmen - Zoom Rooms

Vill du veta mer om Zoom?

Värför välja Zoom?

 

Desktop@10x Customer@10x

Employees@10x

Simplify@10x Bank@10x
Anpassat för både stora och små möten

Designat för stabilitet och kvalitet

1000 video-deltagare, 10000 vanliga

Enkelt att använda med god skalbarhet Översiktlig och förutsägbar prissättning

 

Prisad Videokonferenslösning

Gartner har identifierat Zoom som en av ledarna i "Magic Quadrant" för möteslösningar. Läs mer om styrkorna med Zoom och varför de är en ledare inom lösningar för det digitala mötet. 

Magic Quadrant for Meeting Solutions 2019

Vill du lyfta dina digitala och mobila möten till en ny nivå?

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång med Zoom!