Lukk

Mobile as a Service

Jeshoots Com 722888 Unsplash

Mobile as a Service (MaaS) är ett koncept där flera av våra lösningar smälts samman och levereras som en tjänst. För ert företag innebär MaaS bättre och mer omfattande lösningar för rörlighet, samtidigt som verksamheten får lägre kostnader och en bättre överblick.

Tänk dig att alla appar som din företagsanvändare alltid är uppdaterad, säker och fungerar i det senaste mobila operativsystemet. Du vet också att de appar som anställda använder privat inte kan läcka information från de appar som de använder professionellt.

Dina anställda kan välja bättre utrustning än "Standard sortimentet", och betala för det själv. Tänk dig att företaget betalar en låg månads kostnad per användare för detta. (Eftersom leverantören hanterar finansiering och livscykelcykel av telefoner så att du får avdrag för andrahandsvärde.) Dina anställda kan också fritt använda sina mobiltelefoner för att betala för fiskelicenser, läsk, avstämningar och - inte minst - bidrag till icke-statliga organisationer.

Låter det som mycket arbete för IT och ekonomi? Vi har goda nyheter: Allt detta händer utan att ladda IT-avdelningen. Inte heller finansieringsavdelningen får mer att göra eftersom allt som levereras med beräkningar av privat bruk har lösts av oss och rapporterats direkt till lönesystemet. Detta är vad MaaS - Mobilitet levereras som en tjänst, där komplexiteten görs så enkelt som det kan vara för din verksamhet.

Det här är de olika lösningarna som utgör MaaS:

Ett scenario för mobilitet

Vilka tjänster och produkter som ingår i MaaS anpassas efter den enskilda företagskunden. Dessa kan omfatta applikationer för "det mobila kontoret", mobilsäkerhet, leverans av mobiltelefoner, kostnadskontroll, en användarsupport och/eller administratörssupport. Allt levereras som en fast och låg månadsavgift per användare. Detta gör det komplexa enkelt.

Det här är Mobility as a Service. Med MaaS får både stora och mindre företag mobilitetslösningar som är fyllda till bredden med de största och mest innovativa funktionerna när det gäller digital mognad, effektivitet och säkerhet. Detta utan att belasta sin egen IT-avdelning, och med minimal kapitalbindning.


Mobile as a Service

Mobile as a Service (MaaS) är ett koncept där flera av våra lösningar smälts samman och levereras som en tjänst. För ert företag innebär MaaS bättre och mer omfattande lösningar för rörlighet, samtidigt som verksamheten får lägre kostnader och en bättre överblick.

Utrustning och abonnemang

Mobiltelefoner, surfplattor, headset, andra tillbehör. Techstep levererar större delen av mobil- och IT-utrustning från ledande tillverkare, inklusive Apple-produkter.

Drift och Support

IT-avdelningens utökade arm? Eller full outsourcing av IT-avdelningen? Är utmaningen kostsam, kämpar du med att anställa kvalificerade medarbetare, IT-verktyg har blivit mer komplexa eller ...? Techstep erbjuder den lösning som passar din organisation.

Molnbaserade växel och kontaktcenter lösningar

Med en molnbaserad växel och kontaktcenter lösning får företaget enkel hantering av inkommande ärenden, oavsett om det är i form av samtal, e-post, sociala medier, SMS eller chatt. Detta kan hanteras helt oberoende av geografisk plats.

Unified Endpoint Management (UEM)

Det blir vanligare att dina medarbetare idag använder mobiltelefoner och plattor för mer än e-post och chatt i jobbet. Med rätt grund och teknik för att hantera dessa enheter tillsammans med smarta appar så kommer det sannolikt att ge dig både ökad effektivitet, bättre säkerhet, enklare hantering och mindre support.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll för mobilanvändning handlar i princip om två saker. Mest av allt handlar det om att ge ekonomiavdelningen ett enkelt och effektivt verktyg för budgetering, redovisning och skatterapportering.

Asset Management

Asset Management är förvaltningen och kontrollen av utrustningsparken för företaget. Det omfattar finansiering och försäkring av mobiltelefoner och tillbehör, tillgänglighet av extra telefoner, byte (swap) och säker och miljöcertifierad hantering begagnad utrustning efter avtalstid, vanligtvis 24 månader. Allt detta är uppbyggt i en tjänst med ett fast månadspris.

Återtag

Ett ekonomiskt och klimatsmart val.

Referenser

Se alla referenser

Kontakta Oss