Om Techstep

Making Work Mobile.

Techstep är ett växande Techföretag med specialistkunskaper inom Enterprise Mobility. Techstep har positionerat sig som en ledande leverantör av den digitala arbetsplatsen i Norden genom att kombinera säkra mobilitetslösningar med modern drift och support. Vår vision är ”Making Work Mobile” och vårt mål är att vara det självklara valet för organisationer i Norden som strävar efter att skapa den bästa moderna arbetsplatsen. Vi erbjuder lösningar som ger de anställda digitala verktyg som de trivs med och som gör dem effektiva – oavsett var och när de vill jobba. Vår nyfikenhet driver oss framåt och vi strävar efter att vara en oberoende rådgivare – för alla våra kunder.

Genom hårdvara, mjukvara och paketerade tjänster hjälper Techstep kunder att dra nytta av fördelarna med mobilitet och förbättrar arbetsdagen för mer än 310,000 anställda i 4,000 organisationer i Norden. Med tjänstelösningar i fokus söker Techstep nya talanger som kan stärka och växa vårt lag.

Om tjänsten

I rollen som Service Delivery Manager kommer du att leda och koordinera leveranser till Techsteps företagskunder. Du är en nyckelperson och den som har ansvar genom hela processen, från beställning till implementation och aktivering av kundens beställda tjänster. Rollen innefattar daglig kontakt med kunder och medarbetare från Techsteps olika avdelningar för att koordinera de olika insatserna som krävs för att kunna leverera tjänsten. Den här tjänsten passar dig som gillar att jobba brett med många inblandade. Som Service Delivery Manager kommer du arbeta med Techsteps Flow koncept (Managed Mobility as a Service).

Din profil

För den här rollen söker vi dig som är en riktig problemlösare, prestigelös och gillar att ta tag i saker, och arbetar systematiskt och noggrant. Tjänsten är perfekt för dig som uppskattar struktur och processer men samtidigt gillar att det händer mycket på en gång och tänker i nya perspektiv. Vi ser att du haft någon form av projektledar- eller leveransledaroll tidigare. Har du jobbat i IT-branschen eller i en likande roll tidigare är det ett plus. Techstep kommer att ge dig alla förutsättningar att sätta dig in i jobbet, men det förutsätter att du är nyfiken, självgående, gillar att sätta dig in i saker och har lätt att lära.

Personliga egenskaper

Din personlighet präglas av ett starkt engagemang och driv. Du är ordningsam och strukturerad. Vi ser att du är en naturlig ledare och koordinator som tar egna initiativ och är orädd. Du är van att arbeta under tidspress och kan prioritera rätt vid behov. Du är serviceminded, har lätt att få kontakt med nya människor med god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande till dig

Vill du vara en del av ett innovativt företag som är inne i en tillväxt- och förändringresa där du som person har möjlighet att påverka framtiden ska du söka dig till oss. Vi är ett passionerat och engagerat team som ständigt utmanar oss själva och strävan att hela tiden överträffa kundens förväntan. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö och ingen dag är den andra lik. Techstep lägger stor vikt vid att bygga en värderingsstyrd organisation och Du förväntas att leva enligt och föregå med gott exempel enligt våra värderingar:

  • Accountable
  • Respect
  • Open Minded
  • Challenger
  • Team Players

Du behöver trivas i en föränderlig miljö då Techstep är inne i en förändringsresa. Techstep finns idag i huvudsak på tre orter, Göteborg, Stockholm och med en förhållandevis stor verksamhet i Karlstad och vi ser att Du kommer behöva vara en synlig ledare för att lyckas i din roll varför det kommer att vara viktigt att du sporadiskt besöker samtliga orter för att skapa starka band till dina medarbetare men också övriga medarbetare.

Vårt erbjudande till kund

Vårt koncept – Flow (Manged Mobility as a Service) – är en komplett leverans som kombinerar hårdvara, abonnemang och anslutning, hantering av mobila enheter, administrationstjänster och tillhörande programvara samt finansiering. Flow möjliggör för företag att låta anställda utföra sitt jobb med hjälp av mobila enheter med hög säkerhetsnivå och operativ stabilitet.

Ansök här

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare

Anställningsdatum: Snarast/enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100%

Placeringsort: Stockholm

Vill du bli en del av Techstep? Vi önskar ha din ansökan senast 2020-11-30. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se