Är du en driven och förtroendeingivande säljare med stora ambitioner som vill axla en ny spännande utmaning? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag med goda karriärsmöjligheter inom en het framtidsbransch? Då kan du vara personen vi söker för tjänsten som nykundsdriven Key Account Manager på Techstep!

Om Techstep

På Techstep arbetar vi för att bli en ledande leverantör av Managed Mobility Services i Norden. Vår mjukvarubaserade Managed Mobility-lösning gör det lättare för företag att låta sina anställda utföra mera av sitt arbete på mobila enheter var de än är, med hög grad av säkerhet och driftsstabilitet. Techstep har 350 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Polen och betjänar 2000 företagskunder inom olika branscher inom den privata och offentliga sektorn. Företaget är noterat på Oslo börs. #MakingWorkMobile

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager arbetar du proaktivt och långsiktigt för att skapa relationer och affärsmöjligheter över hela Sverige i ett tidigt skede på marknaden. Genom ditt driv och målmedvetenhet kommer du att utveckla Techsteps kundbas och affärer. Arbetet präglas av värdebaserad försäljning och högt tempo tillsammans med trevliga kollegor. Exempel på arbetsuppgifter som Key Account Manager: – Identifiera nya affärsmöjligheter. – Arbeta med upphandlingar mot offentlig och privat sektor. – Arbeta med nykundsbearbetning av större konton.


Din profil

Techstep söker dig med en gedigen meritlista inom försäljning och som är redo att ta dig an en ny utmaning i ett växande företag. För att lyckas i denna position har du en god affärsförståelse för marknaden och ser ständigt möjligheter att skapa mervärde för kunderna. Vidare är du en strukturerad och analytisk person som gillar att ha många bollar i luften. Du är en engagerad teamplayer som är driftig, resultatinriktad och en bra ambassadör för företaget. Självklart är du en tävlingsmänniska som älskar att “ta hem” nya kunder till Techstep För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos Techstep tror vi att du har: – Mycket goda dokumenterade försäljningsresultat från liknande roller. – God upphandlingserfarenhet samt kunskap inom LOU. – Erfarenhet från försäljning av IT-lösningar och/eller telekom och en förståelse av branschen. – Relevant utbildning inom försäljning. – Förhandlingserfarenhet av större konton.


Krav:

  • Flerårig erfarenhet av nykundsbearbetning och försäljning.
  • God teknisk förståelse.
  • Flytande svenska och engelska både i tal och skrift.
  • B-körkort.

Villkor:

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid, dagtid

Sista ansökningsdag: 10 mars 2022

Techstep siktar på framtiden och stor vikt kommer att läggas vid din personlighet i denna rekrytering av en Key Account Manager.

Sök tjänsten idag

 

Om Effektiv

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Techstep.