Vi söker dig som vill vara med och forma det nya digitala arbetslivet, som tar initiativ till och driver aktiviteter som bidrar till att vi når våra ambition och våra mål. För oss är medarbetarresan, kompetensutveckling och den lärande kulturen viktiga element som bygger upp vår attraktivitet som arbetsgivare. Vår resa att bli ”One Techstep” har precis börjat, vill du vara med? Brinner du samtidigt för Employer Branding har vi en troligtvis en perfekt matchning!

 

Om Techstep

Techsteps vision är att bli ledande inom Managed Mobility Services (MMS). Techstep erbjuder ett komplett utbud av MMS-tjänster som ger företag och deras anställda tillgång till effektiva, säkra och värdeskapande mobila företagslösningar – oavsett var och när de vill arbeta. För kunderna innebär detta minskad IT-komplexitet och kostnader, bättre utbildning och engagemang för anställda, samt ökad produktivitet och hållbarhet. Techstep har mer än 350 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Polen och betjänar mer än 2000 kunder inom olika branscher och vertikaler. Företaget är noterat på Oslobörsen.

 

Dina arbetsuppgifter

Som HR-Business Partner på Techstep är ditt uppdrag att driva processer, utmana och stödja ledningsgrupper och enskilda chefer i alla HR-relaterade frågor som driver affärstillväxt och bidrar till att nå affärsmålen. Du rapporterar till Chief People Officer och samarbetar med dina HR-kollegor såväl i Sverige, Polen som i Norge. Du initierar och implementerar även strategiska förändringar och utvecklar organisationen i ett nära samarbete med chefer och medarbetare inom dina affärsområden. Du kommer även medverka i internationella projekt, exempelvis rörande kulturarbete och ha ett fokusområde. Utöver dessa arbetsuppgifter

  • arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer (t ex organisation, arbetsrätt, hälsa, facklig förhandling och rehabilitering)
  • driva förändringsarbeten relaterade till HR-området
  • utveckla strategier, implementera och följa upp employer branding-planer och aktiviteter.

Din profil

Som person är du engagerad och initiativtagande och trivs med att driva och utveckla organisationen framåt. Vidare har du ett analytiskt förhållningssätt samt håller god struktur. Utifrån den förändringsresa som görs behöver du även vara en person som får energi av förändringar samt kan ge energi till andra.

För att lyckas i rollen har du en fantastisk samarbetsförmåga, är trygg i rollen och skapar såväl goda relationer som förtroende bland din omgivning. Din roll kommer kräva självledarskap och förmåga att ta plats för att driva på frågor som gör skillnad. Vår bransch är i ständig rörelse, vi söker därför dig som tänker framåt och framtid. Då vi verkar i en internationell miljö är engelska såklart ett krav och god svenska.

Vi erbjuder en spännande, utvecklande och utmanande roll som HR Business Partner i en expanderande organisation som är i början av en förändringsresa. Här kommer du få möjlighet att påverka och hjälpa till att forma vår organisation samt utveckla HR-processer för att öka attraktiviteten både för nya och befintligt anställda.

För att ge våra kunder en bättre service, internationellt som lokalt, har vi infört en matrisorganisation, där vi tillsammans arbetar över gränserna. I samband med detta har vi en ny People organisation och även flera nya roller lanserats, bland annat HR Business Partner. Rollen är placerad i Sverige och det är en fördel om du bor i Borås/Göteborgs-området då merparten av personalen är placerad i Borås vars affärsområde denna HR-Business Partnern är tänkt att tillhöra.

 

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Sista ansökningsdatum är 1 december 2021.

 

SÖK JOBBET

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Pauline Pettersson (pauline@effektiv.se) eller Victoria Öberg (victoria.oberg@effektiv.se) 

 

Jobbfakta

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsort: Borås
Publiceringsdatum: 10 nov 2021
Sista ansökningsdag: 1 december 2021