Årets viktigaste event om framtidens mobila arbetsliv

Förmågan hos Svenska företag att skapa tillväxt och konkurrenskraft utanför det traditionella kontoret har aldrig varit viktigare. Techstep samlar nu branschledare som delar med sig av sina tankar kring vart vi är på väg och vad som faktiskt krävs för att lyckas i framtiden.

Förnyelse, digitalisering och användning av ny teknik har länge varit på agendan för många företag, men ofta saknas den faktiska implementeringen i verksamheten. Det här förändrades dock i början av 2020 då anpassningen till ett mobilt arbetsliv för många företag blev ett “vara eller icke vara”. 

 

borge_astrup_Techstep
«Vi lever i en fantastiskt spännande tid! Den digitala transformationen har tagit fart och allt fler jobbar både mobilt och flexibelt. Detta ger i sin tur effektivitetsvinster som alla företag bör fokusera på. Framtiden är här och företag borde ta chansen och ge anställda både fördelarna och glädjen med att kunna jobba mer fritt!»

-Børge Astrup, CEO


En del företag har varit tvungna att arbeta ikapp flera års arbete för att kunna överleva, medan andra har behövt påskynda nästa års planer för att ta tillvara på de nya möjligheterna för en snabbare tillväxt. Alla företag har haft en sak gemensamt, oavsett bransch eller storlek - att behöva öka användningen av ny teknik för att lyckas, där chefer och anställda stått inför helt nya utmaningar.


Mobilitetsforum 2021

På grund av den här utvecklingen kommer Techsteps Mobilitetsforum 2021 den 21 oktober att bli en viktig arena för kunskap inför framtiden. Hit kommer några av Nordens näringslivs absoluta tungviktare från teknik- och industriföretag och branschorganisationer för att dela med sig av sina tankar och erfarenheter från det senaste året. Mobilitetsforum är en plats där deltagare delar insikter och kunskap om vad som krävs för att säkerställa ökad konkurrenskraft i kampen om de mest lönsamma kunderna och de bästa medarbetarna till framtidens mer digitala arbetsliv.

MF_workingmobile-1
På Mobilitetsforum kommer vi att få veta mer om hur företag planerar inför framtiden, speciellt nu när de allra flesta, oavsett bransch och marknad, kommer att bli mer IT-baserade än tidigare. I vilken utsträckning har det senaste året påverkat hur framtidens arbetsplatser kommer att se ut? Vilka trender ser företagsledare och experter att företag måste ta hänsyn till både på kort och lång sikt?

Under forumet kommer vi också att få möta företag som ligger i framkant med sin digitalisering och som kan visa vägen genom deras användning av Managed Mobility Services. Företagens representanter kommer här att dela med sig av insikter från konkreta kundcase för att inspirera för satsningar i ditt företag. De kommer även att dela sina erfarenheter om hur IT-investeringar, nöjda kunder och nöjda medarbetare kan sammansvetsas genom handfasta verktyg och konkreta metoder när det gäller att implementera förändringar i verksamheten. Under den här delen av eventet kommer också Techsteps nya Master Class-serie om Managed Mobility Services att lanseras.

Techsteps Mobilitetsforum pågår i cirka två timmar och är till för ambitiösa och framtidsorienterade företag som vill ligga steget före sina konkurrenter. Klicka här för att registrera dig idag!

 

Mobilitetsforum 2021